Kontradagen 2007

Kontradagen

Fler bilder i Galleriet

Kontradagen 2007-06-16

Tanken var från början att denna dag skulle vigas åt Kontra-Cup. Som bekant ville det sig inte riktigt, för få lag anmälde sig och styrelsen såg sig tvingade att blåsa av hela apparaten. Men istället kläckte merch-ansvarig Axelsson idén om Kontradagen, ett tillfälle att grilla, kicka boll och dricka bira mitt på ljusa dagen.

Bellevue bollplan visade upp sig från sin allra bästa sida, ca 18-20 grader, lätt bris och strålande solsken hela dagen. Vi tackar Hagge som tagit på sig ansvaret för väder och vind. Ca 25-30 personer närvarade under dagen som bjöd på 4 internmatcher, av dessa minns vi Pop-Johans och Hagges duell på kanten och Face plötsliga och evighetslånga dribblingsräd som absoluta höjdpunkter. Kvällen bjöd på stort kalas ute i midsommarkransen på ett annorlunda ställe som jag tror hette Studio 4 (?). Ellen-Key stod som värd och hyllades med ett rungande Ja må han leva, varpå en minnesvärd dialog utspelar sig :

Okänd: Fyller du år??!

Jon: Nej.

Vi tackar alla som hade det goda omdömet att närvara på Kontradagen och hoppas på en repris 2008!

Ovan ser ni delar av Kontra Sthlm plus diverse vänner och bekanta pusta ut efter en av dagens drabbningar.