Silly season 07/08

Klara nyförvärv:

Johan ”Luca” Andersson. Säsongens första nyförvärv är ett faktum, se separat artikel på förstasidan.

Jonas ”Lundkovic” Lundqvist. Tillbaka i Kontra STHLM efter ett års utlåning till storklubben FC Gothia. Från de blåsiga fisklukternas hamnstad har Lundkovic hämtat inspiration och under nye ordföranden (som också förstår det där med GBG) hoppas han kunna ta en plats i start 7:an under våren.

Rykten in:

Mike Taylor. Det ryktas i supporterkretsar om att Kontras första internationella transferaffär redan är i hamn, men att styrelsen valt att förhala presskonferensen av olika anledningar, bland annat pga att man inte hunnit trycka upp någon tröja. Den som lever får se.

UPPDATERAT: MIKE TAYLOR ÄNTLIGEN KLAR FÖR KONTRA STHLM!

Klara förluster:

Magnus ”Starfish” Hardstedt. Starfish väljer att kliva av kontratåget för att eventuellt trappa ner i lägre divisioner. Tack för allt!

Jon ”Ellen Key” Molin. Jon hyrs ut till Kontra Berlin säsongen -08. Berlin-avdelningen har köpoption, men det är ändå en win-win situation. Antingen får vi tillbaka en av Korpens starkaste mittfältare, eller så rullar det in friska miljoner till föreningen.

Rykten ut:

Anders ”Ternão” Ternow. Det har ryktats om att Juventus har tagit kontakt med Ternão, och bett honom göra sig omöjlig i klubben. Denna teori stärks av att han valt att utan anledning inte dyka upp på vissa matcher. Detta dementeras dock av Mister Coach i kvällspressen där han säger att ”- Jag ser fortfarande Ternão som en spelare för start 7:an, och med tanke på att han står under kontrakt är det definitivt en spelare som vi räknar med under 2008”. Redaktionen ber att få återkomma i ämnet.

En reaktion på ”Silly season 07/08”

  1. när det gäller ternow går det rykten inom kontra ultras att det har ngt att göra med ett krogbesök. ternow lär ha setts på en innekrog på stureplan – märkbart berusad – dagen innan match. kontra ultras lär ha uttryckt sitt missnöje hos styrelsen och fått gehör. så lyder ryktet i alla fall…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *