Sportfixaren cup

Första matchen var mot de finska Team Suomi. Man märkte direkt att kontra var ovana vid underlaget och hade svårt med att bollen studsade och stack iväg. Suomi verkade inte heller vara inkörda på underlaget något ordnat spel blev det inte första 5-10 minuterna. Många långbollar som rann ut över sidlinjen. Avgörandet kom med 5 minuter kvar. Face bryter ett uppspel, han passar bagge centralt som ser en fri ghassan. Bagge slår ett riktigt smultron som ghassan förvaltar på bästa sätt genom att kyligt slå en bredsida till höger om den utrusande målvakten. 1-0 står sig matchen ut och kontra är ett steg närmare slutspelet.

Andra matchen spelas mot Qall Telecom, ett lag som verkar vara ett hop-plock av talanger. Många av spelarna har fin teknik och bra fysik men de spelar en och en och inte som ett lag. Man skulle kunna säga att de är kontras motsats. Matchen har ett högre tempo än suomi-matchen och Qall håller I taktpinnen. Detta passar kontra bra. Man försvara sig fint och Ståhl visar vid flera tillfällen varför han de två senaste åren blivit utsedd till årets målvakt. Tyvärr lyckas Qalls snabbe anfallare ur mycket snäv vinkel peta en 1-0. Qalls spelare blir som tokiga, stormar planen och skriker ut sin glädje. Men kontra har inte gett upp och med 2 minuter kvar ger kontras malande utdelning. Face driver bollen på högerkanten mot mål. Men I stället för att avsluta passar han en helt fristående luca. Luca tar lite för lång tid på sig och avslutet tar I stolpen. Men nu visar han att han är en man för startsjuan. Med en panters snabbhet och en björns styrka fläker han sig fram och trycker in sin egen retur. 1-1 och kärrtorps ip exploderar! Alla kontraspelare är inne på planen och grattar lucka till hans första mål I den rödvita tröjan. Segervissa Qall deppar och de sista minuterna blir en transportsträcka. Domaren blåser av och kontra är obesegrade så här långt.

Tredje matchen spelas mot Wiklunds. De liknar Qall I sitt spel men de är mer samspelta och dominerar matchen. De lyckas göra 2 mål och vinner matchen rättvist. Men det som händer 4 minuter från slutat lägger en svart(brun) skugga over matchen. Wiklunds lille mittfältare får kåtslag när han kommer nära kaj och försöker penetrera honom med två fingrar, när inte det går tag han ett fast grepp om kajs tredje ben, detta uppskattas inte av kanonen som brottar ner honom. Domaren har inget val utan visar ut båda. Matchen avslutas men 6 man.

En vinst och ett kryss räcker för att kontra ska ta sig till åttondelsfinal. Där man möter enhörna. 8 stycken 16-åringar med zlatanteknik. Kontra som fått vänta 5 timmar I kylan på matchen har inte en chans. Enhörna gör vad de vill och det ser ut som de är 3 man mer på plan. Kontra får låna bollen ca 4 gånger på hela matchen. En av dessa spelar johan fram till en fristående ghassan men denna gång räddar målvakten. Matchen slutar 2-0 och kontra är utslagna.