Ännu en poängförlust

SS Stockholm Södra- Kontra Sthlm 2-2

1-0

1-1 Lundkovic

1-2 Dribbel-Johan

2-2

I första mathen efter träningslägret kommer Kontra till spel med endast nio man varav två inlånade (Dribbel-Johan och Fabio). Kontra börjar dock matchen med endast sex man på plan vilket medför ett i baken efter en sisådär två minuter. När sedan resten av manskapet behagar dyka upp så tar Kontra tag i spelet och man börjar faktiskt ana att de tränat uppspel och fasta situationer föregående helg. Och mycket riktigt kommer kvitteringen på en fast situation, Face slår en inspark mot främre stolpen som Dribbel-Johan skarvar vidare mot bortre och där dyker Lundkovic upp och trycker upp trasan i nättaket! Kontra fortsätter sedan skapa chanser och när domaren blåser för halvtid är det ett trött men relativt nöjt Kontra som känner att de har matchen i egna händer.

Det dröjer heller inte länge förrän Kontra tar ledningen genom en snygg dribberajd av Dribbel-Johan. Kort därefter faller Kontra in i samma gamla onda vanor som har präglat de sista matcherna, alla passningar framåt, konstanta felbeslut och VM i dåligt positionsspel. Därför kommer SSS:s kvittering som ett brev på posten.

Precis som i de senaste matcherna skulle Kontra på en normal nivå slagit SS Södra relativt enkelt men bollarna som ramlade in förra året har en tendens att rulla utanför i år. Nu tar Korpen semester och Kontra har några månader på sig att slicka såren och rehabilitera alla skador, det tackar vi för och kommer sjukt taggade till hösten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *