Ny uddamålsförlust

Kontra sthlm – Bengt 1-2

 

0-1

1-1 Ghassan

1-2

 

Sol och en nykrattad grusplan mötte de nio rödvita krigare som tagit sig ut till skarpnäck till denna tidiga match. Kontra hade tidigt fått återbud av ståhl och när även pelle fick förhinder fick bröderna Andersson ta var sin halvlek mellan stolparna. 

Matchen drog igång och båda lagen sätter full fart från minut ett, målchanserna är få men man märker att båda lagen går för seger. 0-1 kommer på en tilltrasslad situation där, efter lite missförstånd i kontra, en bengtspelare kan sätta bollen i nät. 1-1 kommer på straff, hugo trixar sig snyggt förbi två bengtspelare och de fick till slut ta till osjyssta metoder och river ner den lilla teknikern i utkanten av straffområdet. domaren blåser… straff. Ghassan kliver fram och straffen sitter otagbart vid målvaktens vänstra stolpe. 

 

I andra halvlek går musten ur båda lagen – solen tar ut sin rätt. passningsspelet blir slarvigt och chanser skapas åt båda håll. vassast är Hugos friläge som bengts målvakt gör en fin benparad på. avgörandet kom med 5 minuter kvar. Ghassan ska slå en inspark men pga av missförstånd med bagge går bollen rakt i gapet på en bengtspelare, han sätter full fart längst kanten och slår in bollen till en fri bengtspelare som retligt magar in bollen. surt! Efter målet går luften ur kontra som inte lyckas få till något riktigt tryck mot bengtmålet.

 

i denna match ska kontra ta minst en poäng. det är bara att konstatera att det flyt vi hade förra året är som bortblåst. Nu är det bara hoppas att vi kan vända denna trend.

2 reaktioner på ”Ny uddamålsförlust”

  1. Trist att torska med uddamålet igen. Det positiva är att Kontra återigen visar på lagmoral genom att med korpenmått mätt faktisk hålla nere siffrorna trots att Ståhl är borta. Det är små marginaler som alltid.
    ABER! Förhinder??? Det låter som att jag var på familjemiddag.Jag har kvitto på mina utgifter hos en kvinna i vid odenplan. Hon drog och slet i mig. Hon sände ström genom min kropp och fick mig att för en stund glömma tid,rum och smärta. Överväger nu att skicka dessa till kassören!
    Ha ett grymt läger killar. Jag drar till djungeln.

  2. saxat från bengt fotboll:
    ”Eriksson andas på en snubbe precis innanför staffområdet och domarn, placerad på en helt annan del av planen blåser straff. Hela situationen är absurd, men cred till Kontraspelaren för filmning på grus.”

    känn på den hugo…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *