Kontraitens seger över Kollektivet!

Kontra STHLM beslutade under gårdagen att genomföra den planerade träningsmatchen mot Sozialistisches Patienten-Kollektiv a.k.a. Kollektivet. SPK var kraftigt decimerade och hade lånat in några prospects för att genomföra matchen. Kontras rutin visade sig bli avgörande. Hela 8-0 till rödvitt i fulltid efter två snygga baljor av Ghazza, två kryss-strutar av Berlin, en stolpe-målvaktensröv-mål av undertecknad, lite americano-bolares av Fabio och något sorts självmål av Kollektivets ivrige back.

Kanske var det en tillfällighet, men Kontras spel var faktiskt helt fantastiskt! Fortsätter det så här så kanske det kan visa sig att det var en förändring i ledarskapet som var just det som behövdes! Ironiskt nog följde samtliga ordinarie Kontraspelare alla Misters linjer hela tiden. Synd bara att det inte skett tidigare.

2 reaktioner på ”Kontraitens seger över Kollektivet!”

  1. ja ja jag skiter väl i spelet, vart var motståndrsupportrarna? En match utan fight är ingen match för oss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *