Dåligt resultat, bra prestation – Igen!

Paddan – Kontra STHLM   2-1

0 – 1 Okänd

2 – 0 Okänd

2 – 1 Pop (Palle)

Serieledarna paddan stod för motståndet denna kalla septemberkväll. kontra kom till spel utan sin ordinarie målvakt som spenderade onsdagen med ett smörrebröd och en gammeldansk. Erik drog på sig en blå väst och ett par vita bomullshandskar och tog plats mellan stolparna. precis till matchstart lyckades även korpen styra upp lite el-ljus. Paddan börjar med bollen och man märker direkt varför dessa bestar är serieledare. de har bra speed och en hel del boll i sig men kontra tänker inte ge upp den här matchen utan en fight. kontra försvarade sig centralt och anföll på bred front. Tyvärr lyckades paddan trycka in 1-0 på en snabb omställning. matchen fortsatte i samma spår . paddan hade mycket boll men fick inte till det i sista femtedelen. När kontra erövrade bollen så stressade man inte utan spelade enkelt och skapade nästan några halvchanser…

 

andra halvlek fortsatte i samma spår men kontra tuggade sig närmare och närmare men så lyckas paddan göra 2-0. trist! som tur var så låter inte de rödvita krigarna vika ner sig utan trummar på och efter en frispark på högerkanten slår palle in bollen och där dyker pop upp och likt maradona, i VM-kvartsfinalen mot England, lyckas han på ett mirakulöst sätt sätta bollen i nät.  Nu har kontra fått upp ångan och det börjar krypa in en viss osäkerhet i paddans alla lagdelar. tyvärr blir det inga fler mål för kontra, vi släpper heller inte in några och när den gulklädda gamla mannen blåser av står det 1-2 på resultattavlan men av någon anledning är kontraiterna ändå glada, det är nog för att vi är ett sånt skönt gäng.

4 reaktioner på ”Dåligt resultat, bra prestation – Igen!”

 1. Ja, fan. Det kändes iaf som vi gjorde en bra match. Paddan var bättre, men inte så bra…

  Heder åt Pop, som håller sig framme på min höjdarboll, pressar in målet med sin vilja, arm och huvud.

  Grej of the day var ju iallafall efter matchen när de bad oss att ”avsäga” oss målet för att inte sabba deras målskillnad i toppstriden. Humor. Det är Korpen, inte Champions League…

 2. Och vi hade inte avsagt oss målet om det varit champinjonligan heller. Ett mål är ett mål, fråga maradona. Behöver dom ett till mål får dom väl göra ett.

  Heja Kontra!

 3. Ber om ursäkt för våran så kallade tränare

  haha visste inte om att han sagt så fan helt sjukt..

  det är ju faktiskt korpen, tråkigt nog förstår inte alla det…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *