Kontra Sthlm – Samba CF

0 – 1 Okänd

0 – 2 Okänd

Tidig match innebar tokfint krattad och nykritad plan, något vi hoppades skulle gynna kontras fina passningsspel. Det gjorde det icke. Vi pratar innan om att hålla det tajt och förhoppningsvis kunna kontra in ett par baljor, men det blev mer snack än verkstad. Det är Sambas match från start, och 0-1 kommer logiskt en liten bit in i första halvlek. Kontra taggar till en aning och har bud på kvittering, bland annat är Face bara en nyklippt stortånagel från att styra in Anderssons felriktade skott, och Luca har ett tungt skott som går över. ”Hade vi haft en bättre matchboll hade den lätt suttit i krysset” hävdar den hetlerade ynglingen i eftersnacket. (Kroppen över bollen. reds. anm.)

I andra halvlek bränner vi ytterligare några halvchanser, medan Samba inte gör några misstag. Man pressar högt och ett mer och mer ängsligt Kontra börjar rensa planlöst och Samba vinner andrabollarna. Detta resulterar i att matchen i punkteras i mitten på andra då 0-2 kommer som ett brev på posten.

Summa summarum är det ett rättvist slutresultat. Rödvitt kan bättre än såhär, men Samba utnyttjar Kontras svagheter tar en komfortabel seger. Värt att nämnas är också att det var ett råskinn som spräckte Mats ögonbryn.

Nästa vecka, då jävlar!

En reaktion på ”Kontra Sthlm – Samba CF”

  1. Ber härmed Mats om ursäkt för ögonbrynet.
    Som plåster på såren så är jag lite mörbultad själv med ömma revben. (otroligt med tanke på att jag ju nästan inte har någon överkropp;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *