AVGÅ ALLA

Kontra STHLM – Acikuyuspor BK    1-2

1-0 Mike (Luca)
1-1
1-2

Idag gjorde Kontra STHLM en modern Kontra-klassiker, vi underskattar motståndet och då det går för lätt första 10 tror vi att det räcker med att ställa ut skorna på plan för att kamma hem 3 poäng.

Kontra STHLM gjorde idag en av de sämsta matcherna hittils och förlorade rättvist mot ett taggat Acikuyuspor BK med 1-2. Vi börjar riktigt bra och tar efter några minuter ledningen efter ett fint anfall med en klockren volley i nätet av Mike på retur från Lucas tunga ribbträff. Vi har några till riktigt fina sekvenser med träff i stolpen mm, men utan resultat. Vi började trycka upp högre i banan i någon slags övertro till vårt samba-lir, och de får ytor på mittfält och kommer på flera kontringar. Allting rasar när dom får in en nick på en långboll som undertecknad SKA vara ute och boxa bort. Vi faller ihop som ett jävla korthus,  lagdelarna kommer för långt ifrån varandra, positionerna funkar inte och snacket på plan är lika med noll.
Andra målet i baken är en rensning som blir självmål efter en snedträff. Kommunikationsmiss, men skit händer. 
På slutet rycker vi upp oss och hade med lite tur fått till oavgjort, men bollen rullade inte vår väg idag. 
Jag räknar med att SAMTLIGA spelare, från målvakt till topp, kommer tänka igenom dagens prestation och komma tillbaka mer taggade och hungriga till nästa match. Kom igen nu, vi kan bättre än så här!!

Domarn höll en jämn nivå och släppte nästan allt, vilket resulterar i lite lagom fult spel från båda lagen, ge och ta, inget o säga om det, -skulle vara motståndarnas handbollsspel i eget straffområde då…

Jag orkar inte skriva mer om skiten så om nån annan vill fylla i, kör hårt

fan

3 reaktioner på ”AVGÅ ALLA”

  1. Fan va surt! nya matchställ och allt. men vi kommer igen. nästa match då smäller det.

    Bra matchrapport ståhl. Mycket viktigt för kontraiter i exil.

  2. jävligt trist. jag pratade med en av ultras igår kväll och tydligen så bubblar ett ganska markant missnöje i klacken. de tycker att planen är för stort för oss. vårt spel dras isär.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *