Kom och se Kontra möta Bengt

Jomenvisst. Senast vi hade publik var det en dundersuccé, om inte resultatmässigt så åtminstone på det sociala planet. Ölet flödade, skratten ekade över nejden och hade Fröding varit där hade han fanimej skrivit ett ode till det. Därför upprepar vi spektaklet. Nu på måndag möter vi våra gamla rivaler Bengt igen och vi behöver då ditt stöd. Igen.

Ta med dig dryck, en varm tröja (gärna röd-vit), en bengal om du har en och din bästa kompis. Hoppa sedan på röda linjen mot Norsborg och kliv av vid station Vårberg. Konsultera kartan här nedan så ska det inte vara något problem att hitta till Johannesdals BP. Kom och heja fram ditt favoritlag till seger. Vi räknar med dig. Hjärtligt välkommen!

Dag: Måndagen den 28/9
Tid: 18:45
Plats:
Johannesdals BP, Vårberg
Facebook-event: http://www.facebook.com/home.php#/event.php?eid=262119655023&index=1

karta1

3 reaktioner på ”Kom och se Kontra möta Bengt”

  1. bra samarbete pojkar. jag gick in och ändrade i inlägget så nu ligger länken till facebook-eventet där. // LL

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *