Kontra STHLM webbmöte 2010

Kontraiter!
Som nytillsatt webb/PR-ansvarig för Kontra STHLM är det med glädje och stolthet som jag bjuder in till 2010 års webbmöte.
Jag vill ge alla spelare i laget möjligheten att påverka i vilken riktning vi tar lagets närvaro på webben. En extremt hög grad av IT-mognad är något som idag krävs av både sponsorer och fans och jag är extremt entusiastisk inför uppgiften att lotsa Sveriges i särklass mest webbkunniga lag mot att i ännu större utsträckning utnyttja den allra senaste spjutspetstekniken.
Anmälan och mer info finns på forumet.
/ Erik

Kontraiter!

Som nytillsatt webb/PR-ansvarig för Kontra STHLM är det med glädje och stolthet som jag bjuder in till 2010 års webbmöte.

Jag vill ge alla spelare i laget möjligheten att påverka i vilken riktning vi tar lagets närvaro på webben. En extremt hög grad av IT-mognad är något som idag är ett krav från både sponsorer och fans och jag är extremt entusiastisk inför uppgiften att lotsa Sveriges i särklass mest webbkunniga lag mot att i ännu större utsträckning utnyttja den allra senaste spjutspetstekniken.

Anmälan och mer info finns på forumet.

/ Erik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *