Liverapportering från träningsmatchen mot Spöket

19:56 Mål 2-3! Spöket får ett tröstmål och vid spelets omstart blåser domaren av matchen. Vinst till Kontra i årets första utomhusdrabbning. En vecka kvar till seriepremiären och det lyser i ögonen på Kontras trupp. Det här kan bli en underbar säsong!

19:55 Domaren signalerar för två minuters tilläggstid.

19:51 Mål 1-3! Viljemål av Andersson i en tilltrasslad retursituation efter ett hårt skott i midjehöjd av Scherman. Kontra is on a roll!

19:45 Mål 1-2! Grandin får till ett hårt pressat skott från 20 meter längs marken med vänstern. Kontra leder. Vilken debut för Grandin!

19:41 Mål 1-1! Ett snyggt uppbyggt anfall och en smörassist av Face gör att Grandin kan hänga sin första för Kontra!

19:39 Spöket jobbar sig tillbaka in i matchen och får till en farlighet som nästan resulterar i mål men en fenomenal Ståhl räddar.

19:35 Kontra äger mycket av spelet i början av andra och efter några anfall får Luca till en tåpaj som smeker yttersidan av Spökets stolpar. alltjämt underläge trots bättre spel.

Halvtidspaus

19:25 Kontra lyckas få till några halchanser, bland annat ett bra skott av nyförvärvet Grandin men uddamålresultatet står sig till halvtidsvilan.

19:20 Kontra kommer in mer och mer i spelet och börjar producera chanser. Spöket får dock kontringsmöjligheter, framförallt på vänsterkanten. matchen väger fram och tillbaka.

19:15 1-0 till Spöket efter fint kortpassningsspel. Ett spöke ställs fri med Ståhl och tjongar in den i nätet.

19:09 Matchen igång. Lagen är lite nervösa och anfallen böljar fram och tillbaka. dåliga passar överlag.

18:40 tjugo minuter kvar till avspark. Kontra provar de nya bortadresserna under tjo och tjim. Se bild längst ned där modell-Mats visar de nya bortafärgerna.

17:45 Redaktionen är på väg till på Aspuddens IP inför försäsongsträningsmatchen mot Spöket. Solen skiner och det är torrt på marken.

Vi kommer att rapportera löpande i det här inlägget under matchen. För att se uppdateringar behöver du ladda om sidan. 19.00 blåser man igång matchen. Vi är mycket taggade!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *