Coach avgår!

Som till en följd av de senaste matchernas spel och resultat tar jag mitt ansvar och kliver av från tränarposten. Det som började så bra med tre raka vinster har inte hållit i sig. Efter påtryckningar från Kontra Ultras och många och långa samtal med Sportchefen, som kräver serievinst. Känner jag att det är bättre att stiga åt sidan redan nu medan vi fortfarande har chansen än att vänta till slutet av säsongen när loppet är kört.

Kontra före allt!

//Face

8 reaktioner på ”Coach avgår!”

  1. jag tycker det ges upp lite för lätt, har varit imponerad över dynamiska duons framfart o scoutning av motståndarna. att spelarmaterialet har svårt att ta instruktioner (”spela som messi”) är väl inte bara ledningens fel.
    ass. tar över?

  2. Ass tar över. Och ska skrika sig hes hela vägen in på hösten. Och ska vända upp och ner på laguttagningen. jag är trött på att förlora. NU JÄVLAR KONTRA SÅ VÄNDER VI DET HÄR!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *