Nu gäller det!

Kamrater!
Kontra verkar svårväckt denna sensommar. Vi har mottagit en ynnest i form av en förfrågan att utgöra motstånd för en go gäng från Karlstad helgen den 28-29 aug! Det är samma gäng som för exakt ett år sedan utgjorde motstånd för oss i Karlstad. Visst vore det fint om vi kunde spela mot dem i ett sensommarvackert Stockholm!?

De har föreslagit lördagen den 28. Då är det Bellmanstaffet för några av oss och kanske inte den lämpligaste dagen för fotboll. Jag föreslår i stället att vi möter dem följande dag, söndagen den 29 på en hygglig plan någonstans. Vad tycker ni?

Dribbel, kan du kolla med dem om det är ok med den 29?

Alla: Anmäl er på tråden som heter Träningsläger del 2.

/Sekreterarn

2 reaktioner på ”Nu gäller det!”

  1. Det är lite oklart med Bellmanstafetten i nuläget, hittar oss inte i startlistorna…
    Jag undersöker och återkommer.

  2. Kvalitén på motstånden försämras markant vid en ev. söndagsdrabbning, då det kommer att SUPAS på lördag kväll/natt. Bellmanstafetten är ju bara 5km – en skön nerjoggning efter matchen helt enkelt. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *