3 pinnar är alltid 3 pinnar

Alyata All Stars – Kontra STHLM 0-1

0-1 Face (Andersson)

Ultimata förutsättningar, varmt men inte hett, nykrattat grus samt formtoppade kontraiter efter träningslägret.Då motståndet huserar i tabellens nedre regioner fanns förhoppningar bland fans och media att det skulle bli en riktig islossning under torsdagkvällen.
Matchens inledning tyder på att så är fallet, då ett avslappnat (och orange) Kontra bygger upp ett fint anfall. Andersson har bollen på högerkanten, hör Face vråla för sitt liv, sätter in den mot mål och där kommer förstås Kontras Pippo Inzaghi/Hasse Bergren/Stig Töfting och sätter 1-0 bakom en chanslös keeper.  En härlig start!

Efter inledningen tappar vi lugnet en aning och Alyata är inte chanslösa, bland annat har de en träff i stolpen. Det böljar fram och tillbaka men Kontra är ändå det klart bättre laget. Trots det slutar första halvlek 1-0.

I andra minns jag inte så mycket förutom att The Pope hade en stilig lobb i ribban och Face hade chans på sitt andra mål för dagen via en nick, men annars såg det nog ut ungefär som i första. Matchen slutar med uddamålsvinst för Kontra STHLM. Även om det fanns bud på fler mål så är 3 poäng alltid 3 poäng, bra jobbat Rödvitt!

4 reaktioner på ”3 pinnar är alltid 3 pinnar”

 1. Bra jobbat Kontra! Tre poäng är som sagt tre poäng. Och målet verkar ju som hämtat ur taktikpärmen; ännu en kanonlöpning som resulterar i nätrassel.

 2. Ja, bra jobbat. Det var grymt kul att spela igår.

  Ska bli spännande att se hur det gick i de andra matcherna. Om Lokomotiv, mot all förmodan, tvålade till Vantör och Ribba spöade Bajen fans skulle tabellen vara extremt intressant.

 3. Flera spännande resultat igår, mycket jämnt i tabellen. Notera också att Vantör har en match mer spelad, vilket gör att vi har chans på andraplatsen inför sommaruppehållet.
  Vi har även teoretiskt chans på förstaplatsen om vi vinner mot Bajen fans med 7 mål eller fler. Den chansen bedöms dock som ganska liten.

  Bajen Fans 5 4 1 0 17 – 7 13
  ———————————————————————-
  FC Vantör 6 4 0 2 20 – 15 12
  Kontra Sthlm 5 3 1 1 6 – 2 10
  Lokomotiv Farsta 5 2 1 2 10 – 11 7
  Ribba 5 2 0 3 13 – 10 6
  Tjernobyl Kids 5 1 1 3 12 – 9 4
  ———————————————————————-
  Alyata All Stars 5 0 0 5 3 – 27 0
  Dice BK Utgått

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *