Torsk utan domare

FC Vantör – Kontra STHLM 3-0

Domaren kanske tyckte att det blev för jobbigt senast. I vilket fall som helst så dök han inte upp, vilket innebar att en av Vantörs kompisar fick dra på sig gul väst och visselpipa. Han skötte sig utmärkt och faktum är att stämningen på planen var bättre än på länge.
Kontra startade matchen på ett bra sätt och har en del vassa chanser inledningsvis, tyvärr så fortsätter Andersson att bränna lägen som din morsa skulle ha satt. Kontra faller sedan tillbaka en del och tillåter Vantör att ta över taktpinnen. I halvtid snackar vi om att hålla en högre press och ha en mer offensiv attityd, vilket vi sedan gör helt ok.
1-0 kommer efter en tilltrasslad situation i straffområdet, 2-0 på ett långskott och 3-0 efter att Vantör bryter ett uppspel och avslutar från straffområdeslinjen. Innan slutsignalen går har vi flera vassa lägen. Jungen nickar strax över och Face har en boll i nät, men det är dessvärre avblåst innan.

Summa summarum en odiskutabel förlust men slutresultatet speglar ändå inte matchbilden till fullo.

Video från matchen hittar du här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *