Skäckskada och noll poäng

 

Regnet strilade över hökarängens ojämna grusplan. Kontra hade fått två sena avhopp. Hagge och Erik hade fått förhinder. Göbb var tillbaka och innan avspark gick han igenom matchplanen. Ledord var ”våga” och ”ha kul”.
Domaren blåste igång matchen och under de första 10 följder vi matchplanen. Det såg riktigt bra du. RAB trycktes ut mot kanterna och skapade inte mycket, det gjorde inte kontra heller men spelet var lugnt och vi spelade oss ur pressade situationer, vi kom även fram offensivt med bra kombinationer. Tyvärr resulterade det inte i några farliga målchanser. I den 10e minuten händer det som inte får hända. Bagge plockar ner en höjdboll, och i samma moment dras hans lillfinger ur led. Det blir stor förvirring, ingen vet vad man ska göra. I mitten av en cirkel av rådlösa korpspelare står bagge med fingret 90 grader ut från handen, Jungen tar tag i situationen och kör bagge till Sös. Efter skadan tappar vi allt. Göbb tar ansvar och ställer sig i mål utan gnäll. RAB gör tre mål och kunde nog gjort några till om de haft mer skärpa. Kontra skapar inget framåt och börjar panikspela.
Vi tar med de 10 första som va riktigt bra.
Vi önskar Bagge ett snabbt tillfrisknande!

2 reaktioner på ”Skäckskada och noll poäng”

  1. aj aj, Bagge! Lider med dig och ditt skadeelände. Lider med laget som ligger på jumboplats. Nu behöver vi verkligen lite medgång.

  2. Det är sådana här motgångar som gör Kontraiter av män. Nu önskar vi Bagge god bättring och ser framåt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *