EXTRA! LUCA KLAR FÖR KONTRA STHLM!

Luca klar för Kontra

På söndagen kallade Kontra Sthlm till presskonferens med anledning av att föreningen äntligen kan presentera silly seasons största snackis: Luca lämnar Trädgården till förmån för Kontra Sthlm. Luca kommenterar ”-det känns underbart att det äntligen är klart, det har varit en långdragen historia men jag har hela tiden litat på att det skulle lösa sig innan fönstret stängde. Jag har haft ett par utvecklande säsonger i Trädgården, men nu ligger allt fokus på Kontra och jag hoppas kunna vinna många titlar med klubben under de kommande åren ”

Det var en märkbart nöjd eventmanager som presenterade Luca för den samlade pressen, men några summor vill han inte avslöja i nuläget. ”- Jag kan avslöja att det är en mycket stor affär, men jag kan inte kommentera några siffror i det här läget. En viktig del i detta är självfallet att vi kunnat stärka ekonomin genom att hyra ut Ellen Key till Kontra Berlin, utan den affären hade det blivit svårt att få ihop det rent ekonomiskt. Övriga frågor hänvisar jag till Ordf. Bagge”.

2 reaktioner på ”EXTRA! LUCA KLAR FÖR KONTRA STHLM!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *