Kontras matchställ 2016 – gör din röst hörd

Kontra STHLM har för året en ny leverantör av officiella matchställ. Det italienska sportmärket Givova fungerar förutom för Kontra även som officiell leverantör till italienska lag som Hellas Verona och Capri.

Årsmötet i lördags gav den nya styrelsen i uppdrag att ta fram nya matchställ för säsongen 2016, lagom till premiären på Aprilcupen den 16 april så nu brinner det i knutarna. Trots sin allsmäktighet vill styrelsen ändå höra sig för bland kontraiterna vilket ställ som flest aktiva gillar. Därför vill vi att ni loggar in och kommenterar de olika modellerna nedan. Deadline måndag 7 mars, klockan 20.00.

kontra_matchstall_2016

16 reaktioner på ”Kontras matchställ 2016 – gör din röst hörd”

  1. #7, #6, #10, #1 för mig och i den prioritetsordningen och ingen annan.

    Övriga kommentarer: #2 ser ut att höra hemma i danska handbollsligan. #3 är för mycket kopia på f.d. engelsk landslagströja alt Inter. #4 är mycket vacker men är inte finare än våra nästan identiska f.d. ställ från Nike. #5 Giro d’italia eller pingis. #8 Krotienkopia som jag tror en hög med korpgäng redan har och jag tror mig faktiskt ha sett ett i Hökarängen. #9 funkar nog bättre i Bundesliga men kan mogna till sig för Kontra längre fram.

  2. Jag är ju all for att köpa även ett bortaställ, men då får vi nog ordna ett antal Kontrabazaarer om vi ska ha råd.

  3. Jag har som nämnt i chatt nummer 8 och 10 som favoriter. Jag gillar inte 7an alls. Känns tidigt 90tals arsenal.

  4. Röstar för #10 som bortaställ och att vi behåller vårat gamla vita, peruanska. Måste vi byta hemmaställ röstar jag på #8, bottomless. /Coach

  5. Nummer 6: Kit Craft är min favorit. Sedan kan man, om man vill beställa en annan variant av det som bortaställ där det röda är svart och det vita är rött.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *