Nytt år, nya tag

Kamrater!

Tack för en väl genomförd stämma och tack för förtroendet som posten som Tillf. Ordf.08 utgör. Jag känner mig hedrad. Ja, rent av rörd. Och vad gör man i sådana stunder? Haiku!

På vår kalla jord

Är fotbollen vår glädje

Kontra är vårt namn

Det var nog med poesi, till saken. Protokollet har ännu inte kallnat men det gäller att smida medan det är varmt. Gårdagens fagra ord och avsiktsförklaringar ska nu omsättas i handling, något som både skrämmer och inspirerar. Det svåraste är alltid att veta var man ska lägga ribban, det är lätt att bli för entusiastisk, men å andra sidan är det engagemang som gör att saker händer. I egenskap av ordf. tänkte jag därför axla oket och börja dra lite lätt och se vad som händer.

Mitt mål med Kontra är att försöka förvalta föregående ordf. arv genom att bädda för att Kontra ska vara en förening där det händer saker. Min avsikt är därför att under året hålla två styrelsemöten, ett på våren och ett på hösten. Tanken med dessa möten är att få avstämningstidpunkter för att driva igenom vår verksamhetsplanering. Och att vi ska dricka öl.

Öl.

Jag återkommer med förslag till datum för styrelsemöte nr.1.

Jag kommer också, efter att protokollet justerats, sätta samman ett dokument som tydligt visar vår verksamhet och vilka som uttryckt intresse för att delta. Det kommer naturligtvis sedan att gå att både lägga till och dra ifrån personer. Det ska inte kännas jobbigt, utom möjligtvis på styrelsepositionerna. Där ska det kännas lite jobbigt.

Så långt om det. Jag tackar återigen för förtroendet och återkommer med mer konkreta bud inom kort.

/Tillf. Ordf.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *