Personligt tar pulsen på Peter

Efter att ha klivit av som ordf. har Peter Andersson kunnat koncentrera sig enbart på fotbollen. Det har gett resultat. Med ett klipp i steget och ett slipat målsinne ska Peter och hans kontraiter ta nya tag under 2009. Det är en solbränd och harmonisk man Personligt möter på ett fik på söder.

Du är ryktenas man mr Andersson. Alla dina utlandsresor har satt igång snacket om att du är på bort från Kontra, kommentar!

Nae utan, vinner du den interna skytteligan är det helt naturligt att agenter och andra klubbar börjar dra i dig. Exempelvis var jag inbjuden på ett möte med Marseilles ledning förra veckan. Men fansen kan vara helt lugna, jag känner att det alldeles för tidigt för mig att lämna Kontra och siktar på att spela ut mitt kontrakt som löper över 2014.

Med ett finger med både på och utanför planen har du kommit att bli en stor profil i Kontra, hur känns det att ha ett så stort ansvar?

Nae utan, vad ska man säga? Fantastiskt bra.

En stenhård försäsong där du såg otroligt het ut, hur har du förbättrats som spelare sedan förra året tycker du?

Neaaaaaeee, Mister och jag har pratat mycket om mitt spel i djupled och jag har börjat röra mig över andra ytor än tidigare. I övrigt anser jag personligen att försäsongen har varit ganska mycket upp och ner, höga berg och jävligt djupa dalar.

Du har lämnat mittfältet och jagar i år endas på topp, varför?

Målkåt.

Hur går det imorgon och varför?

Kontra vinner med härliga 6-0, det släpper fullständigt. Face och Joel gör varsin hattrick.

Peter har precis flyttat till en ny lägenhet. Anledningen är att den ligger ett stenkast från kontras träningsanläggning. Han njuter av sitt liv som fotbollsspelare och sin tillvaro på söder. Vi hoppas att harmonin kan sprida sig till övriga laget som behöver lite av den varan efter förra veckans djupdykning.

5 reaktioner på ”Personligt tar pulsen på Peter”

  1. Låter underbart. Jag ska försöka på riktigt med den där hat-tricken. Problemet är bara att jag just nu endast är uttagen till bänken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *