Öppet brev från Kontra Ultras

Redaktionen har återigen  mottagit ett brev från supportergrupperingen Kontra Ultras. Eftersom Kontra Sthlm tror på öppen dialog mellan klubb och supportrar väljer vi att nedan publicera brevet i sin helhet.

” Skäms! Efter gårdagens PINSAMMA insats på skarpnäcks SF är det dags för Ultras att ta bladet från munnen. Det är dags för de pajasar som kallar sig Kontra STHLM att visa att de förtjänar att bära den rödvita tröjan. Både inställning och resultat har den senaste tiden varit under all kritik. Inte minst de spelare som tar sig vatten över huvudet genom att försöka ta andra positioner än vad de är köpta för (ja, vi tittar på er bröderna andersson) borde ta sig en funderare, det håller inte en seriös nivå! 

Det är vi, supportrarna, som betalar era löner, de lycksökare som kallar sig spelare kommer och går, men ultras består. Coach Scherman måste bevisa att han med träningslägret kan vända den här trenden. Kvartsamtalen är inte långt borta, och vårt tålamod är inte oändligt.

DET ÄR VI SOM ÄR KONTRA STHLM!

//Kontra Ultras.

3 reaktioner på ”Öppet brev från Kontra Ultras”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *