1 – 0 Andersson (straff)

1 – 1 Okänd

1 – 2 Okänd

1 – 3 Okänd

Blött, grått och jävligt i största allmänhet, ingen ordinarie keeper och inga avbytare. Förutsättningarna kunde ha varit bättre. Snacket innan match handlade om att löpa utan boll och ge varandra alternativ, så att vi skulle enkelt skulle kunna spela oss ur en eventuell hög press. Första halvlek ser ok ut, första 5 tillhör visserligen de hormonstinna tonåringarna i underdogs, men sedan kommer en period där Kontra har ett massivt tryck och oräkneligt antal hörnor och insparkar på underdogs planhalva. Ingen av dessa fasta situationer resulterar dessvärre i något mål. Ytterligare en bit in blir Luca kapad i offensivt straffområde och kontra får en straff. Trodde alla. Utom domaren. Som dömer indirekt frispark!? What?! Hursomhelst, den chansen rinner också ut i sanden. Nästa gång har den gode domherren inget val, en underdog greppar bollen med båda händerna och straffen är ett faktum, även om underdogs självfallet protesterar högljutt mot kanske den tydligaste handsen som någonsin skådats på en fotbollsplan. Andersson ger egoismen ett ansikte när han roffar åt sig bollen, lägger upp på straffpunkten och ger Kontra ledningen med ett hyfsat distinkt men inte särkilt välplacerat skott. Om jag inte minns fel så hinner Underdogs kvittera innan halvleken är slut. Hur det gick till kommer jag inte ihåg.

I andra orkar vi inte riktigt längre och inte helt orättvist kommer både 1-2 och 1-3 som blir matchens slutresultat. Ingen skugga faller dock på Sherman och Ternow som vaktade kassen varsin halvlek. Saker vi minns från matchen: