Bra spel men noll poäng

Batmobile – Kontra STHLM 2-1
0-1 Peter (Ternow)
1-1
2-1

Dags för premiär. I år har kontra blivit förpassade till Vårberg. inte nästgårds direkt men korpen gör väl så gott de kan antar jag. Planen såg väldigt fin och stor ut, ett stort plus var att det var en ensam sjumannaplan så vi slapp bli störda av andra lag som spelar samtidigt.

Batmobile stod för motståndet. Vi mötte dessa gossar för två år sedan. Tyvärr har jag ingen resultat med jag har för mig att det var jämna matcher. Kontra kommer men en ny tränare till årets serie. inte mycket rent taktiskt har ändrats från Scherman dagar men vissa detaljer skulle läggas extra mycket fokus på.

Eftersom Bagge filmade så blir det ett kort skriftligt referat:
Första halvlek spelade kontra mycket bra. Backlinjen såg som vanligt mycket stabil ut, tror inte vi tjongade en enda gång och mittfältet kämpade bra och stack in många fina pass till forwards bakom batmobiles backlinje, tyvärr var vi lite ineffektiva i avslutningsmomentet och lyckades inte förvalta någon av våra chanser. Batmobile hade ett distansskott.

I andra halvlek blev spelet jämnare, men Kontra håller fortfarande i taktpinnen. Så kommer det, årets första mål, Nyman tar emot ett långt uppspel, skarvar vidare till Ternow som ser Peter komma stormande på bortre. Passen är perfekt och det är bara för Peter att trycka in den. 0-1. Efter målet trycker Batmobile upp sitt spel och ett chansinlägg tar i Ståhls bortre stolpe och ställer en batmobilespelare helt fri och han lägger lätt in bollen i nät. Efter målet börjar båda lagen stressa mer och felpassarna blir fler och så efter ett missförstånd mellan Erik och Palle kan Batmobiles amfallare runda Ståhl och sätta dit 2-1. Sista minuterna trycker kontra på för en kvittering men det är inte de rödvitas dag idag. matchen slutar 2-1, synd!

3 reaktioner på ”Bra spel men noll poäng”

  1. Asså, kapningen av Palle ca. 6.10 in i klippet är fan brutal! Nåt för diciplinnämnden att kolla på. Kul med video, mer sånt!

  2. Olle, grym rapport, Bagge, schysst filmat.

    Peter, ja, kapningen på mig kändes. Gissa om jag är taggad till nästa match.

  3. Det är hårdrock att spela på grus!
    Se bara hur ett, på gräs, halvtöntigt utkast från Ståhl (2.52) förvandlas till en studsande orkan av rökpuffar. Spana även in mitt tama pass till Pop (1.42) som även det höjs till oanade höjder av en sträng hårdrocksdamm! Fortsätt med filmningen, snälla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *