Första utomhusträningen

forstatraning
Årets första utomhusträningen är avklarad, fem tappra kontraiter (Olle, Face, Mats, K.G och Ståhl) tog sig ner till Eriksdals IP för att känna på lädret. Det syntes att inomhusträningens snabba, tekniska fotboll sitter ordentligt. De tillresta fansen fick se många fina kombinationer i två mot två-spelet. sen var det dags för strafftävling och där kunde man se att Face och KG har gjort gigantiska framsteg sen fiaskot i Karlskoga. Tävlingen vanns dock av Gazza som smekte in sista straffen med vänster stortå.
Måste säga att det ser otroligt bra ut inför säsongpremiären vecka 17.

En reaktion på ”Första utomhusträningen”

  1. FETT! Är det premiär vecka 17 alltså? Har vi hört från korpen, vilken veckodag och var vi lirar och så?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *