Skandal

dsc00602

Kontra STHLM – Fjollträsk United 5-0 (WO)

Johannesdal visade sig från sin bästa sida. Kontra visade sin bästa sida och luftade 11 man. Den svenska sommaren visade sig från sin bästa sida. Fjollträsk visade sig inte alls.
Total jävla skandal, den här typen av beteende är helt oacceptabelt på den här nivån. 11 rödvita fullblodsproffs hade tagit sig hela vägen ut till Vårberg för att snurra upp Fjollträsk på gruset, och det här är det tack man får? Vad Kontra STHLM tycker om detta kan ni se på bilden ovan. De tusentals fans som tagit sig till arenan manifesterade sitt missnöje genom att gå bärsärkargång utanför arenan. Gatstenar och bengaler flög hejvilt över hela Vårberg.
Kontra som förening uttalar sig sällan officiellt om den här typen av händelser, men den här gången tar Ordförande K.G och Coach Ståhl bladet från munnen och säger:

-Vi förstår fansens besvikelse. Hade Fjollträsk uppträtt som en professionell förening hade Vårberg varit en lugnare plats idag.

Nu lär United försvinna från serien, och det kanske är lika bra.

Istället körde vi en internmatch där bar-överkropp-laget vann över de mer blygsamma herrarna i rödvitt. Rättvist resultat, även om det rödvita laget anser att bar-överkropp-laget är fotbollsmördare som bara tjongar långt. Hursomhelst.

Nästa vecka är det årets fotbollsfest på Johannesdal så ta med alla du känner! Mer info om det finns på förstasidan och på facebook. Vi ses där!

dsc00598

Face och Hagge spejar efter motståndarna som aldrig kom.

2 reaktioner på ”Skandal”

  1. Kravallerna har enligt uppgift återupptagits under morgonen.
    Det röd-vita blocket har demolerat Vårberg fullständigt och rör sig nu mot Stockholms innerstad.
    Talkörerna skanderar:
    ”Vi vill se korpen falla.
    jalla, jalla, död åt alla!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *