Kontraglöggen!

Kontraiter!

Kamrater!

Vänner!

tomte05

För att revanschera mig för min bortavaro på galan, och för att mätta min saknad efter er alla bjuder jag härmed in till vad jag tror blir den första Kontraglöggen. Som kontrast till galans extravagans och flärd tänkte jag försöka göra detta till en nästan äckligt rofylld andakt där kontraiter i stillhet kan fyllna till, kramas och önska varandra allt gott inför de stundande helgernas spöregn, släktgräl och sura uppstötningar.

Onsdagen den 9 december går det bra att från kl. 17 droppa in på Manhemsgatan 15 i Aspudden, där jag hyrt en lokal för ändamålet. Det kommer naturligtvis att finnas Kontra-chili för den hungrige, och glögg för den törstige. Alla bidrag i form av bakverk uppmuntras. För att bekräfta deltagande, gå in på tråden ”Kontraglöggen” i forumet.

Väl mött och varmt välkomna!

Bagge

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *