2 reaktioner på ”Bevara vår sunkiga inomhushall”

  1. Hmm. Ska det byggas något istället för det där mögliga fotbollstältet så ser jag faktiskt gärna just ”skyskrapor” på den tomten. Jag tycker också att byggbolaget som väljer att bygga ”skyskrapor” i Brommaplan borde ha råd att hosta upp stålars för staden att bygga en ny fotbollshall, lämpligtvis strax söder om stan. De kanske till och med kan kalla den Kontrahallarna? Kanske kan de bygga två? Kanske kan det finnas konstgräs?

    Eller så får de feta medborgare som bor i skyskrapor på Brommaplan.

  2. Generellt så är jag för att det byggs bostäder i stockholm.

    Men jag vill spela fotboll, och utsikterna för att Kontrahallarna byggs och finansieras av staden inom kort är dåliga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *