Pony calls it quits

Kära kontraiter. Efter två säsonger i Kontra-stället har undertecknad beslutat att inte fortsätta spela för laget. Jag har funderat fram och tillbaka på det här ett tag och slutligen landat i ett beslut som nu känns moget att förmedla officiellt. Jag efterlämnar en målvaktsplats som klubben nu kommer ha någorlunda god tid på sig att fylla till nästa års säsong.

Jag vill tacka samtliga medlemmar för en fin tid, både som spelare och coach. Det ska bli intressant att se vad min efterträdare gör på tränarposten; om ett nytt system månne är i vardande eller om det påbörjade bygget fortsätter.

I nuläget är det osäkert vart jag tar vägen efter det här. Kanske blir det spel i någon ny klubb eller så hamnar fotbollsskorna på hyllan. Hursomhelst: tack för mig.

/Pony

4 reaktioner på ”Pony calls it quits”

  1. Otroligt tråkiga nyheter! En svart dag i Kontras historia. Om du ångrar dig är du alltid välkommen tillbaka.

  2. Tack, Olle. Det känns fint att höra. Vi kan väl säga som så att när ni behöver en extra gubbe nån gång då och då så kommer jag nog inte vara extremt svårövertalad.

  3. Det var tråkigt att höra Pony. Tror att med ett par träningsläger och ett par säsonger till med detta system hade Kontra kunnat nå nya höjder. Det har varit en ära att få spela med dig.

  4. Tråkigt Pontus. Ibland behöver man en time out. Hoppas det här är en sådan. Som medlem är du alltid välkommen tillbaka, det har hänt förr. Om det finns bakomliggande orsaker, och det är så att du vill förändra något i föreningen så är det bara att framföra dina synpunkter till styrelsen eller skicka motioner (eller dyka upp) på årsmötet. Vi saknar dig redan.

    En gång Kontrait, alltid Kontrait!

    // ordf.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *