Tre snabba till ordf. Webben inför matchen mot Skanstull Tigers

Redaktionen fick sent omsider tag på och lyckades klämma in ”tre snabba” till nummer 0 inför kvällens match.

Comeback för dig efter några veckors frånvaro, var har du varit?
Ja, det här har ju blivit lite av en parallell till Solskjær-gate som skakade fotbollsvärlden förra veckan. Så här var det: Jag blev inbjuden till New England Revolution i Boston för ett samtal. Naturligtvis var jag aldrig intresserad men av artighetsskäl tackade jag ja till flygbiljetterna. Jag har förstått senare att detta upprört vissa trogna fans i Ultras och vissa spelare i laget. Jag ber om ursäkt om jag framstått som tveksam i min totala dedikation till Kontra. Självklart har jag låtit Boston-kollegorna veta att jag av olika skäl inte kommer att flytta på mig. Jag är 100% dedikerad till Kontra STHLM.

Det har gått lite trögt för Kontra i år, vad är din analys?
Jag tror det är en kombination av otur, stor spelaromsättning och tillfälligheter. Jag vet ju från försäsongens träningsmatcher att vi har spelet i oss. Släpper det inte ikväll så kommer det nästa match. Så är det bara.

Match mot Tigers ikväll, vad tror du om matchen?
Jag måste tro på vinst. Kontra behöver 3 poäng och vi förtjänar det också. Bara vi inte tappar det mentalt så har vi god chans också. Vi har ju fysiken på plats, inga problem. Det är främst att vi ska hålla uppe kontra-andan. Nu tar vi det. Det är ju fint väder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *