Vi spelar i division 8B, torsdagar på Hökarängens BP

Efter att Korpen glömt bort oss i första serieindelningen fick vi ändå plats (på grund av vakans) i Korpens södra serie 8B. ”Åttabe” som serien populärt kallas spelas på samma sandiga fotbollsplan som förra året – Hökarängens BP. Vi skyller på administrativt fiffel att vi därmed degraderas fyra divisioner från förra säsongen. Något av en Korpens motsvarighet till Calciopoli skulle skeptikerna säga, medan fans som var besvikna över Kontras kräftgång i fyran förra året, kanske ser det hela som en möjlighet till omstart för de stolta springarna i röd-vit-svart rustning.

Webbredaktionen hoppas försynt att domarna dyker upp i år, att ljuset får vara tänt under hela matcherna, och att vi överhuvudtaget hinner spela klart matcherna innan domaren släcker ljuset och går hem (tio minuter innan matchen är färdigspelad).

Det blir alltså torsdagar, och första matchen spelas den 2 maj i år, spelprogrammet kommer enligt uppgift upp på Korpens hemsida under vecka 16 (denna vecka). Den 2 maj är vecka 18. Det bäddar för fler träningsmatcher innan seriestart. Let’s play ball!

 

2 reaktioner på ”Vi spelar i division 8B, torsdagar på Hökarängens BP”

  1. Hej Ludvig. Vi har medlemsinval på varje årsmöte och i år är chansen tyvärr förbi. Hör av dig i december igen så kanske du kan vara med 2015.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *