Din Bil förnedrar Kontra

Din Bil Stockholm 5 – Kontra STHLM 0

Missnöjda losers.
Missnöjda losers.

Jävla skitmatch! Inget kul att skriva en detaljerad redogörelse av detta debacle. Låt oss därför helt kort konstatera att i matchen mot din Bil Stockholm saknade Kontra det mesta. Flås, samspel, jävlaranamma, avbytare. Allt lyste med sin frånvaro. Om vi bryter ner de områden där vi brast får vi fram följande analys:

 • Flåset
  Förra veckan spelade vi på ett sätt där vi hushöll med krafterna. Spelsystemet då gjorde att vi inte behövde slita ut oss. Inga tokrusher över planen, utan strukturerade anfall som ett lag. Igår gjorde vi raka motsatsen.
 • Samspelet
  I och med tröttman dämpas snacket vilket ju är nyckeln till samspel. Denna match var det bitvis tyst som i ett bibliotek på planen.
 • Jävlaranamma
  Man vinner ingen boll genom att ställa sig bredvid och se på. Allt eftersom matchen led blev vi mer och mer passiva. Tillslaget veknade, vilket gjorde att vi gav bort alltför många bollar. Sedan tittade vi på vad motståndarna skulle ta sig till med bollen.
 • Avbytare
  Det har sagts förut. Vårt främsta vapen är avbytare. Den här gången hade vi ingen. Vi började till och med matchen med en man mindre till följd av trafik-kaos. (Någon närvarande summerade det hela väldigt bra. Vi började matchen en man kort och när vi sedan blev fulltaliga var det som att vi inte fattade det, utan fortsatte spela som om vi vore i numerärt underläge.)

Den sista punkten är den centrala. Detta blir därmed mer en uppmaning än en matchrapport.

Vi behöver fler som är villiga att släpa sig ut till Hökarängen, även nu när hösten börjar göra entré. Det är förståeligt att man inte kan vara med varje match. Ibland har man förhinder, ibland är man sjuk eller skadad. Men att man bara inte orkar är inte ett starkt nog skäl. Att spela fotboll är ju bland det bästa som finns. I synnerhet när det är mörkt, kallt och blött. Finns det något bättre än dessa grismatcher som bara Korpen i höstskrud kan erbjuda? Inte mycket, om du frågar mig. Och innerst inne tror jag att du håller med.

Vi har några tuffa matcher framför oss. Tuffa men inte omöjliga att vinna. Speciellt inte om vi har folk på plats. Kontra kallar. Svara du?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *