Matchrapport Team Fabulator – Kontra STHLM

Nickmål i sista sekunden avgjorde!

Matchinfo
Arena: Långbro BP 1
Datum & tid: 2007-06-04 Kl. 20:15
Lag: Team Fabulator (hemma) – Kontra STHLM (borta)

Snabbstatistik
0-1 (Andersson)

Matchrapport
Kontra kom till matchen med stort självförtroende efter förra veckans utskåpning av  Borrusia bollen. Kanske lite för stort självförtroende!  Inledningsvis är det de rödvita som programenligt tar tag i spelet. Men Fabulator gör det svårt för kontraiterna. Man pressar högt och tjongar långt, varpå killarna i ”rövitt” blir stressade och börjar göra detsamma. Åtminstone tjonga långt. Första halvlek förblir mållös, även om det fanns chanser åt båda håll.
I halvtid gjuter Mister nytt mod i grabbarna, som fokuserade återigen äntrar Långsjö BP’s jämna, eh… grusmatta. Hursomhelst, detta är en dag då bollen inte vill studsa Kontras väg. Dessutom anser den rödvita klacken (1 person) att domaren är förbannat enögd och det är mycket nära att planen stormas. Lyckligtvis skulle det bli andra tongångar några minuter senare. I matchens absoluta slutminut får Kontra en inspark ungefär mitt på motståndarens planhalva. Palle Berlin stegar fram och lägger upp bollen, medan Andersson smyger upp vid bortre stolpen. Här skapas nu modern fotbollshistoria. Med en touch som Beckham skulle sälja sin mor för, smeker Palle bollen i en perfekt båge över Fabulators straffområde. Den dyker precis efter sista försvararen och Andersson dyker upp och sätter till pannan. Ett mål som hämtat ur 80-talets Buster är ett faktum, 1-0 till Kontra!
Direkt på avsparken som följer blåser domaren av matchen och man kan konstatera att segern satt långt inne, men att ”3 poäng är 3 poäng.”

En reaktion på ”Matchrapport Team Fabulator – Kontra STHLM”

  1. Den där Andersson verkar vara en riktig jävla matchvinnare! Kan vara värt att hålla ett öga på honom i fortsättningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *