Matchrapport Kontra STHLM – Borrusia Bollen

Målkalas på Långbro!

Matchinfo
Arena: Långbro BP 1
Datum & tid: 2007-05-28 Kl. 20:15
Lag: Kontra STHLM (hemma) – Borrusia Bollen (borta)

Snabbstatistik
1-0 Palle
2-0 Pop
3-0 Hagge Hartass
4-0 Ternão

Matchrapport
Två lag med helt olika förutsättningar inför match ställde upp på Långsjö BP. Kontra, mentalt stärkta men fysiskt nedtränade av ett träningsläger bara dagarna innan. Bollen mentalt nedtränade efter uddamålsförlust i förra omgången, men med utvilade och pigga ben. Matchen står och väger de första 2-3 minuterna innan kontra tar tag i taktpinnen och börjar visa prov på fint kortpassningspel och underbara löpvägar. I sjunde minuten ger det utdelning när Bollen bryskt kapar en kontrait bara centimeter utanför straffområdet och Palle Berlin kliver fram. En lurig variant där Ternão hoppar över Palle placerar stenhårt 1-0 vid bortre stolpen. Innan halvtid hinner det rödvita laget med 2-0 på en kontring där Pop visar stor klass genom att lobba in lädret efter fin genomskärare av Joel. Målvakten i Borussia kan bara stå och se på. 3-0 kommer efter ett inlägg av Palle(?) som Hagge Hartass möter på Volley(!) vid bortre stolpen. Ett mål av internationellt snitt! Men det skulle komma mer.

Andra halvlek börjar aningens tveksamt innan Kontra återigen tar tag i spelet och har bud på både 2, 3 och 4 mål, bland annat ett läge där Andersson är sopren men Borussia lyckas mirakulöst rädda bollen på mållinjen. Men 4-0 kommer. Bollen går som på ett snöre: in i boxen, tillbaka till Scherman vid straffområdeslinjen, ned till Joel vid vänstra hörnflaggan, snett inåt bakåt till Ternão som klipper till och 4-0 är ett faktum! Resten av tiden kontrollerar Kontra matchen och Borussia är aldrig riktigt nära. Palle och Face i backlinjen neutraliserar alla försök till reducering och kontra står som rättvis segrare när Domaren blåser av för full tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *