Personligt med kanonen

kaj-nyklippt.jpg

 

Med årets premiär runt hörnet har kontrasthlm.se tagit en snack med en av lagets mest lysande stjärnor. Efter att ha vunnit priset för årets back två år i rad är kraven på Kaj ”K.G Kanonen” Bäckström enorma.

 

Hur känns det inför premiären mot Farsta?

Känns bra. Vi är uppe på den högsta nivån som Kontra någonsin varit på, vilket känns jävligt fint. Matchmässigt var träningsmatchen häromdagen en indikator på att vi har goda chanser att ta några pinnar i år.

 

Vad har du för personliga målsättningar i år?

Jag tänkte ta åtminstone någon poäng. Skulle vara skönt att göra något konstruktivt och inte bara vara den som förstör för motståndaren.

 

Vad anser du vara Kontras styrka?

Jag vet fanimej inte längre. Vi brukade ju vara bra på att låta motståndarna föra spelet och sedan ta tillvara på kontringschanserna men numera kan vi ju spela oss fram till poäng. Jag vet inte vad jag ska tro.

 

Hur laddar du inför en match?

Numera genom att dra på mig ett kyskhetsbälte.

 

Med tanke på brottningsmatchen under sportfixarnas cup, skulle du påstå att du har tuffat till dig i år?

Definitivt. Jag har tagit del av Håkan Milds evangelium.

 

Hur går det i premiären?

Seger, givetvis. Vi har ju hemmaplan.

 

Kaj är lugn under hela intervjun och man märker hur det glöder i ögonen när han talar om fotboll. Frisyren är välkammad och mustaschen nyvaxad. Det är inte svårt att förstå att Kaj är lika populär bland de kvinnliga fansen som hos de manliga motspelarna. Vi ser fram emot ännu en säsong med Kaj där bak!

5 reaktioner på ”Personligt med kanonen”

  1. Fan vilken guldgruva du är Palle! Ska jag snacka med en bekants bekant o boka in dig när det är öppet för amatörer på stå upp-stället han brukar uppträda på?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *