Stukad Bagge talar ut

Det är en syn Kontras fans blivit alltför vana vid. Bagge på kryckor. Förvärvet från rikets andra stad visade sig ha en öm punkt.

– Nae, vad ska jag säga. Jag är ju en enda stor öm punkt, sade Bagge sorgset på presskonferensen efter Kontras träningsläger där en anfallsmanöver slutade i katastrof.

Beskedet från Kontras läkarteam att det bara rör sig om en ordentlig stukning kommer visserligen som en lättnad för den gänglige göteborgaren men det är ändå ett stort avbräck för en spelare som trodde sig vara tillbaka från en lång tid med skadeproblem.

– Nae, vad ska ja säga. Det är frustrerande när man inte får vara hel. Man vill ju spela, både för sin egen och för supportrarnas skull. Jag vet att de är besvikna men jag hoppas att jag har deras stöd, säger Bagge och blinkar bort vad som faktiskt ser ut som en liten tår.

Nu väntar rehabilitering och kontemplation för Kontras glaskäke. Men laget är känt för att ta hand om de sina och förhoppningsvis kan vi i höst återigen få se Bagges vilsna löpningar runt mittplan.

En reaktion på ”Stukad Bagge talar ut”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *