2 – 0 Andersson

3 – 0 Taylor (Scherman)

4 – 0 Andersson (Scherman)

5 – 0 Pop (Taylor)

På nypistad plan ställde Kontra upp en stark trupp mot Farsta FF som spelade 1-1 mot Kontra förra gången lagen möttes. Liksom matchen mot Sambabrassarna förra veckan körde Kontra med en två-tre-ett uppställning där Mike ”Taylor” Taylor fick förnyat förtroende som mittlås. Inledningsvis kände lagen mest på varandra men allteftersom minuterna gick så kopplade Kontra greppet och till slut kunde Nyman, assisterad av Hugo, slå första spiken i Farstas kista. Innan halvleken var till ända fick Peter tag på en retur som han förvaltade väl. Halvleken slutade 2-0.

I andra halvlek visade Kontra upp en vilja att inte spela på resultat. De spår av nonchalans som Kontra visat upp i slutet av första var ersatt av laganda och en ständig vilja att rycka framåt och cementera sin vinst. Och det gav resultat. Återigen var Hugo inblandad när han assisterade Mike som dunkade in balja #3. Detta punkterade i stort sett Farsta som i ren uppgivenhet ofta lämnade tre, fyra spelare på offensiv planhalva, vilket gav Kontra gott om försök att utöka ledningen. Det missades några chanser men till slut satte Peter ännu ett mål, assisterad av Hugo(!). 4-0. Slutligen satte Nyman sitt andra mål för kvällen när Mike levererade en assist. Matchen slutade därmed 5-0.

3 reaktioner på ”Matchrapport Kontra – Farsta FF”