Torsk igen

1 – 0 Okänd

1 – 1 Andersson (Pop)

1 – 2 Självmål

Ett hungrigt, men i sista stund decimerat Kontra tar sig denna onsdagkväll ut till skarpnäck. Tifogruppen fanns på plats för att bränna av ett bengalhav vid eventuell seger. Mediaavdelingen var också på plats för att dokumentera. Men efter att fotografen (J. Martinsson) missade att få med Kontras enda mål (Andersson) på film är relationen mellan laget och mediaavdelningen för närvarande något ansträngd.

Hursomhelst, vi kliver ut och är peppade som fan. Bengt pressar högt, vilket verkar vara en bra taktik mot Kontra denna höst. Det blev lite rörigt i poitionerna,  och Bengt gör 1 – 0. Vi lyckas dock kvittera innan halvtid.

I andra böljar spelet fram och tillbaka, och i en rörig situation i Kontras straffområde får Pelle en fot på bollen som resulterar i en perfekt lobb över en chanslös Ståhl. I slutet trycker vi på ordentligt, dock utan att komma till några riktigt vassa lägen. Vi går hem och laddar om för nästa drabbning. Då jävlar.

6 reaktioner på ”Torsk igen”

 1. På förekommen anledning vill jag påpeka att det gjordes tre (3) självmål i gårdagens championsleagueomgång.
  Inget att tillägga i övrigt.

 2. Grabbar,

  Först och främst, jag var stundtals lite grinig igår och det vill jag be om ursäkt för. När känslorna lagt sig tycker jag nog ändå att det var en ganska roligt match.

  Heder åt alla kontraiter som ställer upp och spelar match vecka efter vecka i den rödvita tröjan. Jag tycker nog fortfarande att korpen på grus är bland det roligaste man kan göra en onsdag.

  Ny match, nya tag.

 3. hur o när får man se filmen? eller gjordes den bara för att nån skulle sitta hemma o gnida skinn åt sina egna sulfinter…
  hur som, bra initiativ med kamera, kul o kolla på i efterhand.
  pissig förlust, men va fan. vi kör nästa vecka. då ska jag ha linserna på mig så jag ser bollfan.

 4. Tycker det var ett jävla gnäll på kameramannen, alla som har sett (och hört) klippet vet ju att ”påven” aldrig hade spelat bollen om inte undertecknad hade släppt kameran och coachat istället..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *