Äntligen

Kontra Sthlm – SSSS 2-0

 

1-0 Pop (Palle!)

2-0 Palle

 

Det hade gått 48 dagar sedan Kontra Sthlm senast tog poäng på Skarpnäcks IP, och för att bryta mönstret valde man att lägga avbytarbänken på motsatt sida av planen. Nu skulle det till en förändring! Kontra mönstrade ett starkt lag med 4 avbytare. Dessutom var mediaavdelningen, presidenten och 4 supporters på plats.

Kontra har avspark och börjar riktigt starkt, första 5 har vi ett massivt bollinnehav och spelar runt mycket fint och har några nästan-chanser. Men det svänger snart över till SSSS fördel under mitten av första. En helt overklig reflexräddning från den orangea riddaren i kontras kasse räddar oss från gå till halvtid med ett underläge. Vi återtar taktpinnen och går till halvtid med 0-0.

Vi snackar om att fortsätta som vi gjort, med skillnaden att vi måste söka avslut oftare. Sagt och gjort, vi fortsätter rulla boll och man kan känna ett självförtroende stråla från varje position på planen. Fortsätter vi bara att rulla boll kommer målet snart! En liten bit in i andra halvlek tar sig Andersson in i straffområdet, försöker passa Scherman men gör istället en ofrivillig tunnel på en SSSS, blir tajt uppvaktad och faller. Gula gubben blåser straff. Andersson själv lägger upp bollen på straffpunkten, tar sats, och klipper till. Tätt utanför högra stolpen. ” – Naaaeeej, vad ska man säga? Det är klart att det inte känns kul va, men nån gång måste vara den första” kommenterar nummer 10.

Kontra fortsätter att anfalla och strax bryter Palle bollen på mittplan, tar sig framåt i banan och frispelar osjälviskt Pop som kan trycka dit 1-0. Total extas på läktare och avbytarbänk! Vilket målsinne den killen har!  Men vi är inte nöjda med detta, SSSS har visserligen ett par chanser på bland annat några hörnor men det är rödvitt som ska få sista ordet. Palle driver upp från sin backposition, är så när att förlora bollen men vinner den tillbaka på ett motlägg och placerar iskallt 2:an vid första stolpen, mycket stiligt. Mycket mer händer inte i denna fajt, och när domaren blåser av matchen är det till fansens enorma jubel, och en spontan bengal brinner av.

Mycket starkt jobbat Kontra Stockholm!

2 reaktioner på ”Äntligen”

  1. Jävligt bra igår dudes! Fan vad roligt det var, nu ser vi till att avsluta den här säsongen på samma fina sätt nästa vecka. I am Kontra til I Die!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *