Säsongens sista drabbning

0-1 Okänd  

1-1 Hittejoel (Mats)

 

Som brukligt på senare tid kunde Kontra mönstra i princip fulltaligt lag. Mediaavdelningen och supportrar från Kontra Ultras innersta krets var också på plats och ger föreningen tyngd och pondus. Ett obligatoriskt bengaltifo hinns också med innan avspark. Men det skulle ju spelas match också. Kontra börjar i ett bra tempo och rullar som vanligt på bra och skapar en hel del framåt, dessvärre har vi en forward som för närvarande är lika het som en djupfryst kycklingfilé. Nummer 10 hinner bränna inte mindre än 4 solklara lägen (varav 2 st med helt öppen kasse). Pinsamt att se hur hela det rödvita lagets så fina spel inte kan förvaltas på ett bättre sätt. Från läktarplats hörs saker som ”sälj för faan!” och liknande. Någonstans i mitten på första halvlek ger vi bort en chans till Sambabrassarna, som endast stundtals gjorde skäl för sitt namn. Denna chans förvaltas dock på sämsta tänkbara sätt, sett med rödvita glasögon. 0-1 till Sambabrassarna.

I halvtid är det dock inga sura miner och Kontra har ett kollektivt självförtroende för närvarande och vi säger att fortsätter vi bara att lira så kommer kvitteringen snart. Mycket riktigt, en bit in i andra halvlek snappar Joel upp en boll från Mats i bortre delen av straffområdet och gör inga misstag. Han dundrar upp bollen i nättaket med en signifikativ älgspark och glädjen på läktaren vet inga gränser! 1-1. I andra halvlek har Kontra ett massivt tryck, dessvärre utan att lyckas näta. Matchen slutar 1-1 och det tror redaktionen att Sambabrassarna är nöjda med. Kontra är å sin sida mycket nöjda med spelet men mindre nöjda med resultatet, hursomhelst så avslutas säsongen på ett fint sätt. Nu flyttas verksamheten inomhus närmsta halvåret och alla får tillfälle att slipa teknik och taktik. Andersson däremot lär få nöta avslut om han siktar på nytt kontrakt. Redaktionen tackar för en härlig utomhussäsong 2008.

2 reaktioner på ”Säsongens sista drabbning”

  1. fantastiskt kul! att varje match har fått en matchrapport i år tycker jag varit fenomenalt, en stor eloge till de som tagit på sig jobbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *