Silly season 2009

Olle ”Gazzza” Axelsson

Enligt bekräftade uppgifter är den förra toppstrikern klar för Bayon Wanderers i det Kambodjanska seriesystemet.
”- Det är det bästa både för Kontra och mig. Jag behöver utvecklas i en starkare liga och det är ingen hemlighet att jag och Coach Ståhl har vitt skilda synsätt på hur fotboll ska spelas. Sen är ju karriären inte så lång och jag har en familj att tänka på. ”
Axelssons agent Martin Brolin säger:
”- Olles ambition är att i framtiden komma hem och avsluta karriären i rödvitt, men under nuvarande ledning ser jag det som en omöjlighet.”

Jon ”Ellen Key” Molin

Från flera håll ryktas det om att mittfältsdynamon Molin är på väg hem till Kontra. Fansen är otroligt förväntansfulla på mittfältaren som förväntas spela med en otrolig hårdhet och diciplin efter sin sejour i tyskland.
”- Inga kommentarer, förutom att Jon är en duktig fotbollsspelare och såna håller vi alltid ett öga på” säger ordförande Bäckström.

Jonas Ståhl

Sedan det blev känt att Ståhl under våren spelat med en konkurrerande förening utan Kontras tillåtelse har det varit många spekulationer och heta känslor på olika rödvita forum. Hur denna smutsiga historia utvecklar sig får tiden utvisa. Ingen rök utan eld?
”- Jag har kontrakt med Kontra säsongen ut, och det är min enda kommentar” säger Ståhl irriterat när redaktionen får tag på honom efter många påringningar.

Johan ”Luca” Andersson

Har sedan tidigare en låneavtal med Trädgården som innebär att han kan spela med båda klubbarna. Men senaste månaden har vi dock sett mindre och mindre av Luca, och frågan är var han lojaliteter finns. Luca tillhör den nya generationen fotbollspelare som inte gjort sig kända för sin lojalitet.
”- Jag vill bli proffs i europa”
är det eviga mantrat. Förhandlingstaktik? Fansen hoppas dock få behålla den unge hetsporren ett par säsonger till.

Anders ”Ternao” Ternow & Palle ”Balle Pralin” Berlin

De båda evighetsmaskinerna har setts vänsterprassla med individ-idrotter som cykling och löpning. Såvitt vi vet har löpning inte ett skit med fotboll att göra, och fansen har börjat spekulera kring vilken karriär de båda ska satsa på egentligen.

”Löpningen gör mig till en bättre fotbollsspelare i längden…jag blir både snabbare och starkare. Jag behövde helt enkelt lite tid för mig själv för att fundera igenom min karriär och hitta tillbaka till glädjen i spelet. När lusten återvänder för fotboll kommer jag tillbaka med kraft” hälsar Palle när vi lyckas fånga honom i målfållan efter Stockholm Marathon.

 Johan ”Dribbel” Engdahl

Dribbel har gjort en otroligt stark vårsäsong och rykten säger att större klubbar börjat dra i nyförvärvet. Johan har dock ett nykritat 4-års kontrakt och det lär inte bli billigt för en eventuell köpare.
”- Att köpa och sälja spelare är en naturlig del av vår verksamhet, men självklart är vår ambition att behålla Dribbel så länge som möjligt” säger sportchef Bagge.
”- Det är bara att inse att svenska korpligan är ganska långt ner i näringskedjan i europa, vi måste se realistiskt på saken. Men de bud som kommit hittills har vi bara skrattat åt.”

3 reaktioner på ”Silly season 2009”

  1. Anonyma röster från styrelsen gör gällande att David ”Göbb” Wallin har satts upp på transferlistan. Killen som värvades med stora förhoppningar om att förstärka i det defensiva spelet verkar vara mer fokuserad på den civila karriären än på fotbollen…

    Fansen är dock beredda att ge honom en chans till, så om han dyker upp de kommande matcherna kanske styrelsen tänker om…

  2. Först innebandy och nu löpning… dom har udda träningsmetoder dom där Helsingborgarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *