Instruktioner inför årsmöte

Lyon-griswold-brawlRight, kamrater
Tidigare årsmöten har visat att vi gillar det här med polsk riksdag. Intensiva bataljer brukar sträcka sig långt in på natten och därmed kapa den tid som kunde läggas på att döda hjärnceller. Men för oss med svårartad ADHD har det i år lagts förslag på att korta ner den tid mötet kräver. Därför ska du göra följande:

– Fundera över om du vill nominera dig själv eller någon annan till en styrelsepost. Om du har ett namn postar du det under tråden Kontras årsmöte i forumet.

– Fundera över vad du vill ta upp under övriga punkter. Om du har något, publicera det i samma tråd och gör en kort summering av vad ditt förslag går ut på. Därmed kan alla andra i laget ta del av det i förtid och vi behöver bara rösta om det på mötet.

– Nominera eventuella nya medlemmar.

– Läsa igenom den summering jag kommer att göra av detta innan mötet så att du vet vad du röstar om på själva mötet. Om en vecka, onsdagen den 3 februari, stängs fönstret och någon dag senare kommer summeringen läggas upp.

Det var väl det hela, tror jag. Vi ses på årsmötet. Var och när finns i ovannämnda tråd. Ni som ännu inte anmält er till mötet gör det omgående.

/ordf.

2 reaktioner på ”Instruktioner inför årsmöte”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *