Sportchefen informerar – Prague’s Barrel Cup, Prag 16-19 juni

Kontraiter!

Tack för ett väl genomfört årsmöte igår. I egenskap av nytillträdd sportchef vill jag informera er om turneringen ”Prague’s Barrel”, som går av stapeln den 16-19 juni i den tjeckiska huvudstaden för 19:e gången. Priset för deltagande är 260 EUR per person och då ingår, logi, mat, transfer till planer, planhyra etc, första hjälpen, ”nice hostess” (för grupper större än 10 pers), medföljandeprogram, priser från tjeckiska glasblåsare och fri öl vid alla officiella aktiviteter. DET LÅTER JU FANTASTISKT!

Sista datum för anmälan är den 28/2. Laget ska då också lämna en deposition på 200 EUR för 7-manna, eller 500 EUR för 11-manna.

Mer går att läsa på www.praguesbarrel.eu

FINNS INTRESSE FÖR DETTA? SKRIV I SÅ FALL I TRÅDEN ”PRAGUE’S BARREL” PÅ FORUMET (Under Allmänna diskussioner).

Jag kommer själv inte att åka och därför får någon av dem som eventuellt åker ta ansvaret för anmälan och allt praktiskt. Jag kommer att kolla tråden den 26/2 för att se om det fortfarande finns intresse och därefter överlämna.

Kom igen! Prag! Öl! ”Nice hostess”!

/Kansliet

En reaktion på ”Sportchefen informerar – Prague’s Barrel Cup, Prag 16-19 juni”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *