Sportchefen informerar – Sportfixaren Cup 2 april!

Kontraiter!

Lördagen den 2 april spelas Sportfixaren Cup på Skarpnäcks konstgräs. Kontra deltog inte förra året men av årsmötet att döma är många sugna på att kicka igång utomhussäsongen med en cup. Jag startar en tråd på forumet där ni kan anmäla er. Sista dagen för anmälan blir den 7 mars. Då hinner vi fixa med anmälan och betalning.

Om Sportfixaren Cup.

Spelplatser: Skarpnäcks Sportfält, konstgräs
Spelklasser: Herr 7-manna, obegränsat med avbytare
Spelform: Gruppspel – slutspel
Matchtid: 20 minuter (minst 3 matcher)
Kostnad: 480 kronor (inkluderar 4st spelare samt moms) faktureras vid anmälan, övriga spelare debiteras på plats. Önskar ni att betala hela lagets startavgift på faktura, så uppger ni antalet spelare vid anmälan. Utgår ni efter anmälan återfås inte avgiften.120 kronor/spelare för hela turneringen och domaravgift på 50 kronor/ lag match
Anmälan: Senast 11 mars, först till kvarn..
Övrigt: www.sportfixaren.se, Telefon: 070-110 90 16, info@sportfixaren.se

/Sportchefen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *