Årets första W.O. avklarad

Det var upplagt för fest! Säsongspremiär för det orangea bortastället och nu skulle det bli målrikt mot Dice BK, sades det. Den månghövdade skaran av Kontra Ultras (4 st) hade specialstuderat tabellen och såg att en målfest skulle kunna bli möjlig. Kontra STHLMs kommunikationsavdelning hade till och med öppnat ett Twitter-konto!

Men målfest blev det inte alls. Det blev helt mållöst.

Det blev ingen match alls för Dice BK dök inte upp! Efter att K.G. ringt upp Korpen och kollat fick han höra att Dice BK sagt att de ringt Kontra och meddelat att de skulle lämna walk over. Men det hade de ju inte alls gjort. Dålig stil tyckte Kontra och ställde upp för lagbild (se ovan).

Mest besvikna var Kontra Ultras minisektion som hade tagit ledigt från dagis för att ta del av den spännande matchen. Pappor och mammor fick trösta genom att jaga dem runt runt på gruset. Här ser vi några av dem som hämtar andan: -”Riktigt trist stil de där Dice kör med”, låter Viggo, 2 år hälsa till de fans som hade turen att stanna hemma.

En reaktion på ”Årets första W.O. avklarad”

 1. Aktuell tabell:

  Ribba 2 2 0 0 15 – 3 6
  ———————————————————————-
  Kontra Sthlm 2 2 0 0 8 – 0 6
  Bajen Fans 2 2 0 0 10 – 4 6
  FC Vantör 2 1 0 1 13 – 7 3
  Tjernobyl Kids 2 1 0 1 9 – 4 3
  Lokomotiv Farsta 2 0 0 2 2 – 8 0
  ———————————————————————-
  Dice BK 2 0 0 2 1 – 15 0
  Alyata All Stars 2 0 0 2 1 – 18 0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *