Viktigt – Sammanfattning av protokoll från styrelsemötet den 1 maj 2011

Kontraiter!

Här följer en sammanfattning av dagens styrelsemöte.

Träningslägret blir av! Den 27-29 maj i Karlholm på Olles landställe. De av er som ska med och som har tillgång till bil, hör av er till Kaj. Joel blir matansvarig, men var och en får ta med sig sin egen alkohol. Han mottar tacksamt hjälp från entusiastiska kontraiter. Pontus, i egenskap av coach, har ansvar för träningsprogrammet. Olle blir platschef och ansvarar för att utmana motståndare.

Kontradagen blir också av! Grillen tänds kl. 13 söndagen den 8 maj vid Vintervikens stora gräsplan (t-bana Aspudden, följ skyltarna mot Vinterviken). Det kommer att finnas korv, bröd och läsk och det kommer att lekas. Alla som har boll för utomhusspel uppmanas att ta med denna.

De som ännu inte betalat medlemsavgiften (=spelaravgiften) uppmanas återigen att göra det.

Styrelsen har utsett sig själv till festkommitté för Kontragalan den 12 november. Festkommittén kommer att sammanträda den 2 juni.

Träningar/Träningsmatcher kommer förhoppningsvis att hållas på torsdagar på lilla konstgräsplan vid Hägerstensåsen under sommaren, med Spöket eller annat trevligt lag som motstånd.

En axelremsväska i retrosportigt utförande med Kontraprofil kommer att inhandlas till alla medlemmar. Klubben kommer att subventionera så att väskan kommer att kännas skitbillig. En hunka!

Nästa styrelsemöte kommer att hållas fredagen den 19 augusti.

/Sportchefen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *