Rapport från Korpens upptaktsträff

Igår kväll hade Korpen sin första årliga upptaktsträff på Kägelbanan. Det hela bestod av en paneldiskussion modererad av Johanna Garå tillsammans med Hasse Backe och Ronnie Hellström, tillkännagivande av vem som vann tävlingen om snyggast klubbmärke, korvätande och mingel.

Givetvis var Kontra, som ju ändå är något av ett permanent inslag i Korpen-sammanhang, representerade på plats. Kontras delegater hann bl.a. med att tipsa några blåögda ungdomar om vad man bör tänka på när det gäller matchställ, preliminärboka in ett datum för en försäsongsmatch mot Partizan STHLM samt konstatera att Hasse Backe inte vill träna några mer lag (Coach Mike sitter därmed säkert).

Vilka vann då tävlingen för snyggast logga? Jo, några gamla bekanta i laget Hoyzer. De har tydligen gjort sig av med epitetet Boys sedan de breddade med ett damlag. De kanske inte har den snyggaste loggan i stan (fel färger, t.ex.) men man kan ju ändå inte annat än unna Hoyzer denna seger, inte minst eftersom de är ett lag som har skön syn på vad det innebär att ha ett korplag, d.v.s. att allt runtomkring planen är minst lika viktigt som matchresultat. Vi gratulerar!

Slutligen konstaterar vi att säsongen drar igång den 22 april.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *