Oavgjort in the new black

Kungsfiskaren – Kontra – 1-1
1-0 Dutina (Taylor)
1-1 Nån form av Kungsfiskare

”Jag måste dra till färjan, helvete.” Med de orden fick jag i uppdrag att skriva en matchrapport om måndagens sammandrabbning. Det har gått några dagar så det är svårt att minnas några detaljer. Lägg där till att måndagens match markerade startskottet för fyra matcher på 48 timmar för mig så förstår du nog att det är lite svårt att hålla reda på vem som gjorde vad när.

Det jag däremot minns är att vi spelade sammansvetsat och bra. Kanske underskattade vi Kungsfiskaren lite, trots att de spöade oss förra mötet. Vi pratade innan om att det här var ett gäng som inte skulle orka springa så mycket. Så var inte fallet. Detta var inte en match där endera laget tog ett tydligt grepp och förde spelet, utan en jämn historia som var väldigt kul att vara med om. Det var en härlig inställning som båda lagen visade upp.

Det var också härligt att äntligen i officiella sammanhang få lufta de nya ställen. Låt vara att det var våra bortaställ men ändå. Det är en gammal devis att ska vi i Kontra förlora så ska vi i alla fall se snygga ut. Och det gjorde vi, även om vi inte förlorade. Detta tack vare nyförvärvet Ted ”Teddan” Dutina som tryckte in inte bara sitt första spelmål i Kontra, utan det första i våra nya ställ.

Ledsen att jag inte kan komma med mer info än så här. Det blir bättre efter nästa match som du anmäler dig till här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *