Matchrapport Team Traci – Kontra STHLM

Traci fick sin revansch

Matchinfo
 Arena: Långbro BP 1
 Datum & tid: 2007-08-20 Kl. 18:00
 Lag: Team Traci (hemma) – Kontra STHLM (borta)

Snabbstatistik
1-0 (stor kille)
2-0 (arg kille)
3-0 (sur kille)

Kontra STHLM, för dagen iklädda det röda bortastället, ställer klockan 18.00 upp med endast 7 av 11 krigare på plats. Detta skapar en del förvirring, men under de första 5 minuterna trillar resten av laget in.
Det märks direkt att traci är ordentligt revanschsugna efter den totala förnedringen i våras. Kontras taktik att spela tight och välorganiserat och inte släppa till några chanser verkar funka bra men så får traci en frispark ca 3 meter utanför kontras straffområde. Tracis mittfälltsmotor kliver fram och får drömträff, Ståhl är på bollen men kan inte freda målet och 1-0 är ett faktum. Kontra skapar några halvchanser men det märks att det inte blivit mycket träna i sommar och traci kontrollerar matchen ganska bra och 2-0 kommer inte helt orättvist innan halvtid.

I halvtid snackar mister om att våga och ha högre press, inte slå långbollar på våra isolerade toppar.

Andra halvlek går i samma stil som den första, traci har mycket boll men skapar inte så mycket, Kontra har lite boll och skapar inte heller så mycket klara chanser. Ståhl räddar de chanser som ändå uppstår och när han missar är Pelle där och räddar på mållinjen. I mitten av andra kommer Kontras stora chans, Peter möter ett snabbt uppspel, vänder upp och ser att Hugo tagit en löpning längst högerkanten, lobbpassen är perfek, tyvärr går avslutet utanför. Några minuter senare har Kontra gått upp med nästa hela laget och när traci erövrar bollen kan de snabbt ställa om och ganska enkelt rulla in 3-0. Sista 5 minuterna blir ganska märkliga, traci leder med 3-0 men kan ändå inte slappna av och försöka ha lite kul utan väljer att hålla sig till sitt signum ( dvs. spela fult och konstant gnälla på alla domslut). Kontrasthlm.se tycker att det är anmärkningsvärt att laget som leder både matchen och serien är så sjukt missnöjda med allt…Man kan ibland få känslan av att korpens division 11 eventuellt kan vara fel forum Traci.

Efter matchen spelade kontra en träningsmatch mot Purple cobras, efter att de för andra gången denna säsong fått WO från Skarpnäcksgänget. Detta bör innebära att de utesluts och att alla lag som tagit 3 pinnar mot Skarpnäcksgänget förlorar dessa.

 //Ghassan 070821
Ghassan

En reaktion på ”Matchrapport Team Traci – Kontra STHLM”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *