Oktober 8, 2007 – Kontra STHLM – Purple Cobras

I sista matchen för säsongen ställdes Kontra mot samma lag som vid premiärmatchen; serietvåan Purple Cobras. En vinst vore att föredra för att säkra tredjeplatsen. I värsta fall gällde det för Kontra att inte släppa in för många mål. Men något var tydligen inte rätt denna dag. Det var som på den gamla goda tiden. När vi höll bollen var det alldeles för långt till närmsta medspelare, vilket gjorde att samspelet haltade. Försvaret tycktes oförmögna att värja sig mot Cobras anfall som alltid bestod av minst tre spelare. För att göra en lång historia kort så var Cobras spelare bättre individuellt och kollektivt. De vann rättvist med 7-1 och till följd av detta tappade Kontra tredjeplatsen på målskillnad till Ribba. En trist avslutning på en i övrigt väldigt rolig säsong.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *